Koop nu kaarten
5x Dit mag je niet missen op zondag

5x Dit mag je niet missen op zondag

Share a Perfect Day is hét dagje uit voor jou en je vriendinnen. Maar het festival is ook minstens zo leuk voor mannen. Lees maar!  Er is zo ontzettend veel te zien, doen en horen. Daarom hebben wij de krenten voor je uit de pap gevist. De perfecte zondag wordt je zo wel heel gemakkelijk gemaakt!

1. Magazine Lounge

In de Magazine Lounge is van alles te doen, maar wat je sowieso niet mag missen is de workshop van Danie Bles. Zorg dat je er om 13.00 uur bij bent als je van deze styling queen wilt leren hoe je mixt & matcht met je eigen garderobe. Meer zin in een DIY-workshop? Om 13.15 en 15.30 uur kun je in de Magazine Lounge met je armen breien! Vergeet je hiervoor niet in te schrijven in het Workshopdorp in The Country.  Deze workshops zijn trouwens ook erg leuk en je hoeft je er niet voor in te schrijven!

2. Schrijvers in het wild

Aan het begin van The Park vind je onze boekenwinkel. Je kunt hier natuurlijk de hele dag de mooiste en leukste boeken scoren, maar wist je dat er ook schrijvers in levende lijve rondlopen? Breng bijvoorbeeld om 15.00 uur een bezoekje aan Felicita Vos. Haar romandebuut Duivelsklauw (2014) beschrijft een bijzondere familiegeschiedenis waarin de Roma- en de Nederlandse cultuur botsen. Zeker de moeite waard om even langs te gaan.

3. Tijd voor ontspanning

Verspreid over het Share a Perfect Day festivalterrein vind je genoeg plekjes waar je even kunt uitpuffen. Tussen de bomen of in een strandstoel op de boulevard is vast nog wel een plekje voor je! En wil je je écht even helemaal afzonderen? Bezoek dan de Yogaweide tussen The Beach en The Country. Om 13.00 en om 16.30 uur kun je hier een ontspannende cursus Mindfulness volgen.

4. Eet smakelijk!

Mocht je het gemist hebben: op Share a Perfect Day is meer dan genoeg te eten! Op culinair gebied is werkelijk aan alles en iedereen gedacht: van flexitariërs en bourgondiërs tot aan vleeseters en zoetekauwen. Geloof je het niet? Lees dan dit maar even. En eet smakelijk alvast. Benieuwd hoe je zelf zo’n lekkere hap klaarmaakt? Kom koken in de Jumbo Kookstudio en ontdek je culinaire skills.

5. Muziek, muziek en… muziek

Er zijn ontzettend veel muzikale hoogtepuntjes te beleven op zondag. Zo rocken de jongens van DI-RECT om 14.00 uur het podium in The City, en is om 17.45 uur niemand minder dan zangeres Do hier aan de buurt.  Om 15.15 uur kun je genieten van Leonie Meijer in The Park en de hele dag door zijn er prachtige huiskamerconcerten bij te wonen in The Country. De geweldige afsluiter (niet alleen van de zondag, maar van het hele festival!) is voor de mannen van Kensington. Zorg dus dat je om 21.00 uur in The City bent. Als dat niet de perfecte slot-act van Share a Perfect Day is, dan weten wij het ook niet meer.

Heel veel plezier gewenst!

Last minute deze perfecte zondag bijwonen? Kan hoor! Koop hier je kaarten, je zult er geen spijt van krijgen.