Koop nu kaarten

Artiesten

Verstand op nul, blik op het podium. Zing en swing mee tijdens optredens van de beste artiesten. Kijk snel wie erbij zijn en laat het feest maar alvast beginnen! Let op: het programma is nog niet compleet. Houd deze website in de gaten voor de laatste updates over de line up.

Vrijdag 30 juni

Jan Smit

Hij plantte een tuintje in ieders hart en is al twintig jaar een beetje van ons allemaal. Zanger, platenbaas, vader, vriend en vooral: Jan. Jan Smit. Tijdens Share a Perfect Day duikt de kersverse Topper in z’n eindeloze repertoire en zingt hij een lied voor jou alleen, of nee… ook voor je vriendinnen natuurlijk. Meezingen mag (graag zelfs!) en met de talloze nummer 1-hits die Jan heeft gescoord gaat dat zeker weten lukken. Have fun!

 

Edwin Evers Band

Edwin Evers en zijn vrienden maakten voor een speciale gelegenheid samen muziek, en wat er toen gebeurde was zo gaaf dat ze besloten er nooit meer mee te stoppen. Gelukkig maar! Want tijdens Share a Perfect Day kun jij genieten van hun toffe show. Ze spelen covers van hun eigen muzikale helden. Dat wordt een superfeest!

Nielson

De meest romantische liedjesschrijver van ons land, Nielson, komt naar Share a Perfect Day voor een ode aan jou. Zing mee met zijn liedjes Beauty & The Brains, Hoe en Mannenharten en voel je sexy als je danst. Geen zorgen als je stiekem een beetje verliefd wordt op de zanger, dat overkomt de beste. Een ding is zeker, met Nielson erbij wordt het weer een feestje tijdens het leukste vriendinnen event van het jaar!

Vengaboys

Bereid je voor op een gigantische throwback naar de jaren 90: de Vengaboys komen eraan. De band is nog altijd hot hot hot en heeft de vluchten naar Ibiza inmiddels omgeboekt naar meer exotische bestemmingen als India en Australië. Tijdens Share a Perfect Day landt Venga Airlines even in Hilvarenbeek. Ben je er klaar voor? We like to party!

Jaap Reesema

Speciaal voor Share a Perfect Day schreef singer-songwriter Jaap Reesema de soundtrack van hét dagje uit met je vriendinnen. Op vrijdag 30 juni, zaterdag 1 juli en zondag 2 juli genieten jullie van zijn optreden.

Dylana Donker

Dylana Donker ís dans. Megaproducties als Dancing with the stars, So You Think You Can Dance en The ultimate dance battle staan op haar naam en sinds 2012 heeft ze zelfs haar eigen dansschool: Dylana’s Dance Center. Tijdens Share a Perfect Day verzorgt ze de openingsact op het podium van The City en geeft ze een disco- zumba- én hoge hakken-workshop.

Lifefields

Waar is het feestje? Bij Livefields is het feestje! Deze vijfkoppige band speelt de lekkerste liedjes. Rock, Nederlandstalig, dance classics en zelfs Surinaams. Zet je maar schrap, want Livefields blaast je omver!

Presentatie: Kees Tol

Wat is een feestje zonder een vleugje Volendam? Share a Perfect Day brengt het je in de vorm van Kees Tol. De beste vriend van bijna heel bekend Nederland kan keihard lachen en erg goed kletsen. Dat is dan ook precies wat je van hem kunt verwachten tijdens hét perfecte dagje uit. Kees presenteert het podiumprogramma van The City op vrijdag 30 juni. Gezelligheid gegarandeerd!

HitsNL

Ken jij HitsNL al? Bij dit streaming platform luister jij de allerfijnste liedjes van Hollandse bodem. Tijdens Share a Perfect Day komt HitsNL tot leven en kun jij heerlijk meezingen en swingen met artiesten als Mike Peterson, Frank van Etten en Henk Bernard. Kom op 30 juni naar de Beach en geniet van de grootste, Hollandse hits van HitsNL.

Bingo Koning

Eén van de oudste spelletjes in de wereld wordt door The King of Bingo feest, feest & nog eens feest! Geen oubollig gedraai en gekras, maar bingo met een aaneenschakeling van emotie, humor, interactie en entertainment. Fantastische prijzen (die je eigenlijk niet wilt winnen….), ongeëvenaarde grappen en onverwachte muzikaliteit. Want de King zingt ook!

Women in White

Drie sprankelende zangeressen die van elke cover een jazzy feestje maken. Dat klinkt leuk en dat is het ook! Laat je verrassen door hun meerstemmige zang en swing mee op allerlei verschillende liedjes van pop tot rock.

Leonie Meijer

Je ogen sluiten en luisteren. Dat is het enige wat je hoeft te doen bij het intieme, akoestische optreden van Leonie Meijer. Deze singer-songwriter weet zo goed wat ze doet, dat alles vanzelf lijkt te gaan. Zo’n optreden waarvan je hoopt dat het nooit zal eindigen. Goed nieuws: Leonie is bezig met haar vierde studioalbum dus er staat ons nog veel meer moois te wachten.

Charly Luske

Hij is al jaren wereldberoemd in Nederland en het podium is zijn tweede (of stiekem misschien wel zijn eerste) thuis. Wie? Charly Luske natuurlijk! Hij is bekend van verschillende musicals én natuurlijk The Voice of Holland en dit jaar verovert hij samen met zijn band het podium van Share a Perfect Day. Fly met Charly Luske en geniet van dit rasechte podiumbeest!

Lara Kroon

Nog maar 21 jaar en nu al een begrip in Amsterdam en omstreken: Lara Kroon. Deze singer-songwriter speelt heerlijke jazzy nummer met een vleugje pop en soul. Haar liedjes staan in het teken van het stadse leven en de liefde. Laura laat zich inspireren onder anderen Ella Fitzgerald, Joni Mitchell en Laura Marling. Easy listening noemen we dat.

Rufus Kain

Rufus Kain kan schrijven, zingen, rappen én gitaarspelen – en hoe. Zijn liedjes, die in het Nederlands gezongen zijn, geven je inzicht in zijn leven maar ook in dat van jou. De woordkunstenaar doet het even goed op een groot podium als in jouw intieme huiskamer. Kruip tijdens Share a Perfect Day lekker dichtbij en laat je verrassen door deze anders-dan-anders singer-songwriter.

Yorick van Norden

Doe tijdens het optreden van Yorick van Norden éventjes je ogen dicht. Niet omdat hij niet leuk is om naar te kijken (integendeel!) maar wel omdat je zeker weten direct teruggaat naar de jaren 60. Toen het album nog een kunstvorm was. Naar de muziek van Yorick kun je uren achter elkaar luisteren zonder verveeld te raken. Het klinkt vrolijk en zorgeloos maar is altijd gelaagd. Wij beloven nu al: you want more.

Jasper Smit

Jasper Smit gooit bommetjes in liedjes-vorm: grappig, een beetje awkward, en heel eerlijk. Zijn liedjes zijn even hilarisch als ontroerend en gaan over dikke vrienden, bussen, katten en passen op de jassen terwijl iedereen danst. Jasper, zijn gitaar en zijn publiek: een unieke combinatie waar je graag deel van uitmaakt. Komt dat zien!

Foto: Hans Dunlop

DJ Daani

Na een hele dag op Share a Perfect Day heb je misschien het idee dat je niet nóg gelukkiger kunt worden. Think twice, want DJ Daani staat op het podium van The Beach voor je klaar voor een spetterende finale. Deze stoere dame is bekend van het tv-programma Beauty and the beat en sindsdien zet ze elke club on fire. Scoor je laatste dosis happiness bij DJ Daani en maak jouw perfecte dagje uit compleet!

 

Lesley Baker

De afgelopen jaren werd Lesley bekend met zijn band Animal Antics, maar sinds hij vorig jaar besloot om zijn solo repertoire uit te breiden gaan zijn liedjes meer dan ooit over zijn persoonlijke leven. Laat je van je stuk brengen door zijn diepe stem en geniet van poppy nummers die je meenemen naar een heel knusse zolderkamer.

Daniel Cane

Gebroken harten, het verliezen en weer terugvinden van liefde… Romantisch zijn de liedjes van Daniel Cane wel, maar zoetsappig zeker niet. De afgelopen drie jaar deed Daniel Cane meer dan 500 optredens maar in zo’n intieme setting als tijdens het huiskamerconcert van Share a Perfect Day zie je ’m niet vaak. Neem plaats en genieten maar!

Richy Brown

Hij werd tweede bij de allereerste editie van X-Factor en speelde daarna voor volle zalen met zijn zanggroep LA, The Voices. Samen met deze groep maakte hij zes supersterke albums en haalde hij gouden en platina platen. Over muziek en succes kan Richy Brown dus een aardig woordje meepraten. En dat komt weer heel goed uit als presentator van The Beach tijdens Share a Perfect Day. Zelf geeft Richy ook nog een spetterend optreden. Nice!

Richy Brown speelt op 2 juli tijdens Share a Perfect Day in The Beach – ook presenteert hij het podiumprogramma op 30 juni, 1 en 2 juli

Joey Touwslager

Creatieve duizendpoot Joey Touwslager is goed in bijna alles wat mensen doorgaans op een podium doen: zingen, acteren, presenteren… Dat laatste gaat hij doen in The Country, waar hij drie dagen lang alle artiesten van onze huiskamerconcerten zal aankondigen. Spontaan, gezellig en ook nog eens errrg leuk om naar te kijken.

Miss Faith

Miss Faith is een veelzijdige vrouwelijke DJ en producent uit Nederland. Met veel interesse en talent voor zingen en dansen begon Miss Faith haar vroege carrière op zestien jaar, in de muziekindustrie als lid van een succesvolle meidenband in Nederland. Miss Faith haar stage ervaring is echt enorm. Ze is geboren om te presteren! Ga jij met je vriendinnen een dansje wagen als Miss Faith aan het draaien is?

Zaterdag 1 juli

Guus Meeuwis

Denk je aan Brabant, dan denk je automatisch aan Guus Meeuwis. De Brabander die al 45 stadionconcerten op z’n naam heeft staan weet wel hoe je een feestje bouwt. Tijdens Share a Perfect Day heeft hij een thuiswedstrijd en dat kan maar een ding betekenen: het wordt een dag die je normaal alleen in films ziet!

Miss Montreal

Oh wat houden wij van Sanne Hans a.k.a. Miss Montreal. Een vriendinnen event is natuurlijk niet compleet zonder haar. Miss Montreals optreden staat in het teken van haar gloednieuwe album Don’t Wake Me Up dat bestaat uit zowel vette festivalknallers als intieme sing- and songwritersliedjes. Sanne Hans leeft haar droom en jij mag ervan meegenieten. Op één voorwaarde: don’t wake her up!

Sunnery James & Ryan Marciano

Sunnery James en Ryan Marciano leerden elkaar in 2006 op de werkvloer van een kledingwinkel kennen. Daar ontdekten ze een gezamenlijke passie: muziek. Al snel ruilden ze de kledingwinkel in voor de vetste clubs en nog altijd zijn ze daar de baas. Met hun sexy deuntjes halen ze het beste in je naar boven. Laat je meevoeren in de mix en waan je op Ibiza met Sunnery James & Ryan Marciano.

Jaap Reesema

Speciaal voor Share a Perfect Day schreef singer-songwriter Jaap Reesema de soundtrack van hét dagje uit met je vriendinnen. Op vrijdag 30 juni, zaterdag 1 juli en zondag 2 juli genieten jullie van zijn optreden.

Lange Frans

Je leerde hem kennen toen hij nog maar 17 jaar was. Toen was Lange Frans helft van een duo samen met Baas B, maar inmiddels is hij opgegroeid en maakt hij solo de mooiste raps. Het is niet het enige wat hij kan, want ook op tv zie je hem vaak in jury’s van onder andere Junior Songfestival en Bloed Zweet & Tranen. Op Share a Perfect Day treedt hij op met zijn mooiste muziek. Het enige wat wij nog willen zeggen is: zing een liedje voor me Frans!

Dylana Donker

Dylana Donker ís dans. Megaproducties als Dancing with the stars, So You Think You Can Dance en The ultimate dance battle staan op haar naam en sinds 2012 heeft ze zelfs haar eigen dansschool: Dylana’s Dance Center. Tijdens Share a Perfect Day verzorgt ze de openingsact op het podium van The City en geeft ze een disco- zumba- én hoge hakken-workshop.

DJ Daani

Na een hele dag op Share a Perfect Day heb je misschien het idee dat je niet nóg gelukkiger kunt worden. Think twice, want DJ Daani staat op het podium van The Beach voor je klaar voor een spetterende finale. Deze stoere dame is bekend van het tv-programma Beauty and the beat en sindsdien zet ze elke club on fire. Scoor je laatste dosis happiness bij DJ Daani en maak jouw perfecte dagje uit compleet!

 

Van Huys Uit

Lekker dansen op catchy Nederlandtalige liedjes: dat doe je bij Van Huys Uit. Zelf vinden ze het een cadeautje als je dat doet en wij vinden het dan weer een cadeautje dat ze komen spelen op Share a Perfect Day! Dans je mee op liedjes als Pluk de dag, Dit moet wel zijn en Langzaam leven? Enne… kom gerust wat dichterbij. Vinden ze leuk!

Wendy van Dooren

Wendy van Dooren publiceerde in 2013 haar eerste single en deed twee jaar later een theatershow. Nu, weer twee jaar later is het tijd om de volgende stap te nemen: optreden voor het grote publiek. Geniet van intieme pianoliedjes én lekkere popsongs tijdens Wendy’s perfect moment op Share a Perfect Day!

 

Laura van der Elzen

In het programma Deutschland sucht den Superstar waren ze concurrenten, maar nadat Laura het programma won (en Mark 4de werd) bundelden ze hun krachten. In hun thuisland spelen ze inmiddels voor volle stadions en nu is het tijd om Europa te veroveren. Laat je verrassen door dit Duitse muzikale duo tijdens Share a Perfect Day.

 

HitsNL

Ken jij HitsNL al? Bij dit streaming platform luister jij de allerfijnste liedjes van Hollandse bodem. Tijdens Share a Perfect Day komt HitsNL tot leven en kun jij heerlijk meezingen en swingen met artiesten als Mike Peterson, Frank van Etten, Samantha Steenwijk, Jaman & Tamara Tol. Kom op 1 juli naar de Beach en geniet van de grootste, Hollandse hits van HitsNL.

Bingo Koning

Eén van de oudste spelletjes in de wereld wordt door The King of Bingo feest, feest & nog eens feest! Geen oubollig gedraai en gekras, maar bingo met een aaneenschakeling van emotie, humor, interactie en entertainment. Fantastische prijzen (die je eigenlijk niet wilt winnen….), ongeëvenaarde grappen en onverwachte muzikaliteit. Want de King zingt ook!

Eller van Buuren

Gitarist, singersongwriter, model… De carrière van Eller van Buuren (ja, de broer van!) is al even divers als de muziek die hij maakt. Van elektronisch tot soul, van pop tot jazz, Eller kan het allemaal – en hoe. Tijdens Share a Perfect Day neemt hij je mee in zijn muzikale avontuur. Bereid je maar voor, want Eller is er zomaar een waar je per ongeluk een beetje verliefd op wordt. En anders wel op zijn liedjes.

Winston Gerschtanowitz

Winston Gerschtanowitz presenteert op zaterdag 1 juli tijdens Share a Perfect Day het podiumprogramma in the City.

Leonie Meijer

Je ogen sluiten en luisteren. Dat is het enige wat je hoeft te doen bij het intieme, akoestische optreden van Leonie Meijer. Deze singer-songwriter weet zo goed wat ze doet, dat alles vanzelf lijkt te gaan. Zo’n optreden waarvan je hoopt dat het nooit zal eindigen. Goed nieuws: Leonie is bezig met haar vierde studioalbum dus er staat ons nog veel meer moois te wachten.

Richy Brown

Hij werd tweede bij de allereerste editie van X-Factor en speelde daarna voor volle zalen met zijn zanggroep LA, The Voices. Samen met deze groep maakte hij zes supersterke albums en haalde hij gouden en platina platen. Over muziek en succes kan Richy Brown dus een aardig woordje meepraten. En dat komt weer heel goed uit als presentator van The Beach tijdens Share a Perfect Day. Zelf geeft Richy ook nog een spetterend optreden. Nice!

Richy Brown speelt op 2 juli tijdens Share a Perfect Day in The Beach – ook presenteert hij het podiumprogramma op 30 juni, 1 en 2 juli

Lakshmi

Wát een moeilijke naam, maar wát een mooie muziek. Zeker weten dat je je gehypnotiseerd voelt door de lichte en toch sterke stem van LAKSHMI. De stevige liedjes geven je een bepaald gevoel van rust. Laat je verrassen door deze indrukwekkende band. Dat wordt genieten!

Joey Touwslager

Creatieve duizendpoot Joey Touwslager is goed in bijna alles wat mensen doorgaans op een podium doen: zingen, acteren, presenteren… Dat laatste gaat hij doen in The Country, waar hij drie dagen lang alle artiesten van onze huiskamerconcerten zal aankondigen. Spontaan, gezellig en ook nog eens errrg leuk om naar te kijken.

Maarten van Praag

Zijn liedjes zijn geïnspireerd op toevallige ontmoetingen en worden soms tijdens een optreden bijgeschaafd. Pas als Maartens publiek een go geeft, is het een go. Niet alleen dat maakt Maartens performances spannend. Ook zijn hese, indringende stemgeluid zorgt dat je niet meer stopt met luisteren. Laat je inpakken door deze good looking en übermuzikale verhalenverteller tijdens een intiem huiskamerconcert.

 

Jara

Je hebt mazzel, want Jara komt voor je zingen. Deze supermuzikale dame speelt de mooiste noten die je doen denken aan de muziek van de jaren ’60 en ’70. Niet voor niks wordt Jara ook wel de ‘Nederlandse Joni Mitchell’ genoemd. Het afgelopen jaar heeft ze keihard aan een nieuw album gewerkt en ze staat te trappelen om dat live voor jou te spelen. Be prepared voor een portie eigenzinnigheid met vlijt: Jara.

Cas Ronckers

Nog maar twintig lentes jong en nu al een cv waar je u tegen zegt. Cas Ronkers kon je al tegenkomen in het voorprogramma van o.a. Kensington en Stevie Ann, hij stond op festivals als De Zwarte Cross en hij kreeg de titel 3FM Serious Talent met zijn single All Roads. In dit geval leiden All Roads naar Share a Perfect Day, waar jij het optreden van dit megatalent niet mag missen!

Emil Landman

Emil Landman heeft een knappe kop en zo mogelijk nog mooiere liedjes. Hij verzamelt verhalen die hij omtovert tot nummers die je heel ver weg laten dromen. Naar rokerige kroegjes in New Orleans en Nashville. Ga mee op avontuur met Emil Landman tijdens Share a Perfect Day.

Fabiana Dammers

Als Fabiana Dammers iets doet, dan doet ze het goed. Op haar zeventiende begon ze met liedjes schrijven. Geen pop, jazz of rock… nee ze creëerde voor het gemak haar eigen genre: Fabfolk. Ja, te gek is het zeker. Maar deze dame houdt er niet van om vergeleken te worden met andere artiesten, dus je moet zelf maar gaan luisteren hoe het klinkt. Dat kan tijdens een fijn optreden in een intieme setting tijdens Share a Perfect Day. Doen hoor!

Tim Dawn

Bijna was Tim Dawn terechtgekomen op de Zuidas. Maar gelukkig was hij wijs en brak hij zijn PhD af om liedjes te leren schrijven. Iets waar hij heel goed in bleek te zijn. Hitjes schrijven, dat kan hij nu als de beste en doet hij ook het liefst. En jij hebt mazzel, want ook jij mag meegenieten van dit megatalent.

Miss Faith

Miss Faith is een veelzijdige vrouwelijke DJ en producent uit Nederland. Met veel interesse en talent voor zingen en dansen begon Miss Faith haar vroege carrière op zestien jaar, in de muziekindustrie als lid van een succesvolle meidenband in Nederland. Miss Faith haar stage ervaring is echt enorm. Ze is geboren om te presteren! Ga jij met je vriendinnen een dansje wagen als Miss Faith aan het draaien is?

Zondag 2 juli

Kensington

Van Moskou tot Jakarta en van Singapore tot Budapest, Kensington verovert de wereld. Tijdens Share a Perfect Day zijn de mannen weer even terug op Hollandse bodem om jou mee te nemen op hun muzikale reis. Geniet van hits als War, Sorry en Do I Ever en vergeet even alles om je heen.

DI-RECT

Al vijftien jaar zijn de mannen van DI-RECT een muzikale sensatie. Zodra zij hun eerste noten spelen, verdwijnt de rest van de wereld. Niet alleen times are changing, bij het zien van DI-RECT op het podium van Share a Perfect Day verandert er ook wat in jou. Want of je nou fan bent of niet: dit wordt een optreden om nooit te vergeten!

Kris Kross Amsterdam

Wat doe je als de clubs jouw favoriete muziek niet draaien? Dan geef je toch gewoon je eigen feestjes? Broers en dj-duo Sander en Jordy Huisman vonden het tijd voor verandering en deden het. Samen met hun MC Yuki Kempees vormen ze Kris Kross Amsterdam en geven ze feestjes waar het allemaal draait om R&B, hiphop en house van alle tijden. Inmiddels geven de mannen ook hun eigen muziek uit, waaronder de wereldhit ‘SEX’ en de nieuwe track ‘Are You Sure?’ Jump mee met Kris Kross Amsterdam! 

Jaap Reesema

Speciaal voor Share a Perfect Day schreef singer-songwriter Jaap Reesema de soundtrack van hét dagje uit met je vriendinnen. Op vrijdag 30 juni, zaterdag 1 juli en zondag 2 juli genieten jullie van zijn optreden.

Dylana Donker

Dylana Donker ís dans. Megaproducties als Dancing with the stars, So You Think You Can Dance en The ultimate dance battle staan op haar naam en sinds 2012 heeft ze zelfs haar eigen dansschool: Dylana’s Dance Center. Tijdens Share a Perfect Day verzorgt ze de openingsact op het podium van The City en geeft ze een disco- zumba- én hoge hakken-workshop.

Roads to Roam

Zin in wat nieuws? Meet: Roads to Roam. Een pop/rock-band uit Hilversum met véél talent. Hun lekkere liedjes geven je het gevoel dat je ze al heel lang kent, ook al is dat waarschijnlijk niet het geval. Tijdens Share a Perfect Day zie jij de leukerds live en wij durven te wedden dat je tijdens hun eerste nummer al fan wordt. All roads lead to Roam.

DJ Daani

Na een hele dag op Share a Perfect Day heb je misschien het idee dat je niet nóg gelukkiger kunt worden. Think twice, want DJ Daani staat op het podium van The Beach voor je klaar voor een spetterende finale. Deze stoere dame is bekend van het tv-programma Beauty and the beat en sindsdien zet ze elke club on fire. Scoor je laatste dosis happiness bij DJ Daani en maak jouw perfecte dagje uit compleet!

 

Do

Dit jaar is Do een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres die je leerde kennen dankzij haar megahit Heaven vond het tijd om zichzelf eens van een heel andere kant te laten zien. Op haar nieuwe album Momentum prijken elf gloednieuwe, Nederlandstalige liedjes. Echter, emotioneler en oprechter dan ooit. Kom luisteren naar Do’s nieuwe stijl tijdens Share a Perfect Day.

HitsNL

Ken jij HitsNL al? Bij dit streaming platform luister jij de allerfijnste liedjes van Hollandse bodem. Tijdens Share a Perfect Day komt HitsNL tot leven en kun jij heerlijk meezingen en swingen met artiesten als Frank van Etten, Henk Damen, Jeffrey Heesen en Sieneke. Kom op 2 juli naar de Beach en geniet van de grootste, Hollandse hits van HitsNL.

D-Sign

Poets je schoenen maar op, want ze krijgen het druk! Tijdens Share a Perfect Day staat D-sign op het podium! Deze steengoeie coverband speelt hits van dit moment en ze maken er zo’n feestje van dat je er onmogelijk bij kunt stilstaan. Komt dat even goed uit, want dansen met je vriendinnen is precies wat je al zo lang wilde doen. Toch?

Eller van Buuren

Gitarist, singersongwriter, model… De carrière van Eller van Buuren (ja, de broer van!) is al even divers als de muziek die hij maakt. Van elektronisch tot soul, van pop tot jazz, Eller kan het allemaal – en hoe. Tijdens Share a Perfect Day neemt hij je mee in zijn muzikale avontuur. Bereid je maar voor, want Eller is er zomaar een waar je per ongeluk een beetje verliefd op wordt. En anders wel op zijn liedjes.

Bingo Koning

Eén van de oudste spelletjes in de wereld wordt door The King of Bingo feest, feest & nog eens feest! Geen oubollig gedraai en gekras, maar bingo met een aaneenschakeling van emotie, humor, interactie en entertainment. Fantastische prijzen (die je eigenlijk niet wilt winnen….), ongeëvenaarde grappen en onverwachte muzikaliteit. Want de King zingt ook!

Richy Brown

Hij werd tweede bij de allereerste editie van X-Factor en speelde daarna voor volle zalen met zijn zanggroep LA, The Voices. Samen met deze groep maakte hij zes supersterke albums en haalde hij gouden en platina platen. Over muziek en succes kan Richy Brown dus een aardig woordje meepraten. En dat komt weer heel goed uit als presentator van The Beach tijdens Share a Perfect Day. Zelf geeft Richy ook nog een spetterend optreden. Nice!

Richy Brown speelt op 2 juli tijdens Share a Perfect Day in The Beach – ook presenteert hij het podiumprogramma op 30 juni, 1 en 2 juli

Joey Touwslager

Creatieve duizendpoot Joey Touwslager is goed in bijna alles wat mensen doorgaans op een podium doen: zingen, acteren, presenteren… Dat laatste gaat hij doen in The Country, waar hij drie dagen lang alle artiesten van onze huiskamerconcerten zal aankondigen. Spontaan, gezellig en ook nog eens errrg leuk om naar te kijken.

Leonie Meijer

Je ogen sluiten en luisteren. Dat is het enige wat je hoeft te doen bij het intieme, akoestische optreden van Leonie Meijer. Deze singer-songwriter weet zo goed wat ze doet, dat alles vanzelf lijkt te gaan. Zo’n optreden waarvan je hoopt dat het nooit zal eindigen. Goed nieuws: Leonie is bezig met haar vierde studioalbum dus er staat ons nog veel meer moois te wachten.

Pip

Heerlijk vrolijke liedjes, afgewisseld met wat serieuzere. De twintigjarige Pip Alblas weet een fijne combinatie te maken in haar show. Ed Sheeran en Taylor Swift zijn haar grote voorbeelden. Misschien ken je Pip zelf nog uit The Voice of Holland, maar zelfs als dat niet zo is kun je ons gewoon vertrouwen: Pip moet je zien. Daar word je blij van. Enne… zij trouwens ook!

Tim Akkerman

Bedoelen we dé Tim Akkerman? Jazeker, die superleuke zanger die furore maakte als frontman van DI-RECT en nu solo de mooiste liedjes zingt, die Tim Akkerman. In zijn show Tim’s secret sessions vertelt hij de achtergrondverhalen van zijn liedjes en vertolkt hij grote, muzikale voorbeelden van hem zelf. Laat je betoveren door nummers van zijn albums ANNO en The Journey tijdens zijn optreden in intieme setting. Zo kom je wel héél dichtbij Tim.

Isabel Nolte

Gitaarspelen en zingen is Isabel Nolte met de paplepel ingegoten. In het kleine dorpje Stromberg in Duitsland leerde ze muziek maken van haar ouders. Ze ging voor een studie Psychologie naar Nederland, maar ontdekte al snel dat ze toch liever doorging in de muziek. Gelukkig maar. Een doorsnee singer-songwriter is ze niet. Noem Isabel liever een kleinkunstenares of cabaretière, dat past haar beter. Geniet van deze stoere en grappige dame tijdens Share a Perfect Day.

Tessa Belinfante

Deze dame ken je misschien nog uit The Voice of Holland, waar ze een paar geleden derde werd in Team Trijntje. Maar sinds die tijd heeft Tessa Belinfante zeker niet stilgezeten. Ze won de Grote Prijs van Nederland, speelde Paradiso vol en stond voor een uitverkochte Melkweg. Ondertussen studeerde ze nog even af aan de universiteit. Ze stond voor de keuze: wetenschap of muziek? Gelukkig koos ze voor dat laatste en kun jij van haar pure, kwetsbare en toch krachtige liedjes genieten.

Levi Manner

Een gitaar, een mondharmonica en een hedendaagse troubadour. Zijn dát niet ingrediënten waar je bij voorbaat al warm van wordt? De Rotterdamse Levi Manner bracht begin dit jaar zijn album Nachtwaas uit. Een album vol Nederlandstalige luistersongs die live misschien nóg wel mooier klinken. Ga er maar even goed voor zitten, want het wordt zeker weten genieten tijdens de show van Levi Manner.

Harry Pane

Laat je beïnvloeden door de tomeloze energie van de karakteristieke singer-songwriter Harry Pane. Zijn laatste EP werd geproduceerd door Dani Castelar die ook nummers van Paolo Nutini en Snow Patrol produceerde. Dat je te maken hebt met een echte pro merk je dus ook gelijk. In zijn thuisbasis Northamptonshire trekt hij volle zalen en jij mag zelf bekijken en vooral beluisteren waarom dat is. Enjoy!

Miss Faith

Miss Faith is een veelzijdige vrouwelijke DJ en producent uit Nederland. Met veel interesse en talent voor zingen en dansen begon Miss Faith haar vroege carrière op zestien jaar, in de muziekindustrie als lid van een succesvolle meidenband in Nederland. Miss Faith haar stage ervaring is echt enorm. Ze is geboren om te presteren! Ga jij met je vriendinnen een dansje wagen als Miss Faith aan het draaien is?