Koop nu kaarten
De leukste momenten van zaterdag!

De leukste momenten van zaterdag!

Er viel dan wel een spatje regen, maar de sfeer op zaterdag was zonnig en feestelijk! Kijk hieronder mee naar de leukste momenten van de zaterdag van Share a Perfect Day.

Fred van Leer, dé stylingkoning van Nederland, was ook op de zaterdag van de partij! In The Park gaf hij zijn publiek de beste stylingtips en kledingadviezen cadeau.

Model en fotografe Kim Feenstra en foodblogger Bénine Bijleveld presenteerden in de Boekenwinkel hun boek Food Talk. En natuurlijk beantwoordden ze ook graag wat vragen van het publiek.

Op de Boulevard werd volop geshopt en geproefd bij de talloze stands.

Wendy van Doorn verwende het Park met haar prachtige optreden. Wát een stem!

Op de Hippy Market op The Beach kon je terecht voor allerlei leuke spulletjes, van slippers tot zonnebrandcrème.

DJ Daani gaf een feest op The Beach, en iedereen was uitgenodigd!

In The Park kon je heerlijk rondzwieren in de rollerdisco van Make-A-Wish. Rock & Rol(l)! 😉

Zo’n gezellige vriendinnendag wil je natuurlijk vastleggen! Gelukkig waren er genoeg plekjes om met elkaar op de foto te gaan.

Guus Meeuwis sloot de zaterdagavond spectaculair af. Voor een volle City gaf hij een grootse show weg, met een prachtige avondlucht als decor.

Krijg je geen genoeg van al deze gezellige foto’s? Op de Facebook-pagina en Instagram van Share a Perfect Day vind je nog veel meer prachtige plaatjes. En blijf vooral in de buurt, want op zondag gaat het feest gewoon verder!