Koop nu kaarten
Muzikale hoogtepunten

Muzikale hoogtepunten

Voordat Kensington vanavond het podium betreedt moet je nog een hele dag wachten… Gelukkig! Want er zijn vandaag overal op het festivalterrein muzikale hoogtepuntjes te vinden. Welke optredens mag je écht niet missen?

The Country

Tim Akkerman valt wat ons betreft in de categorie ‘superleuke man die ook nog eens geweldig zingen kan’. Aankomend najaar tourt Tim door heel Nederland, maar jij hebt het geluk hem al op Share a Perfect Day te spotten. Vandaag, om 13.15 uur in The Country. Mis hem niet!

Om 1500 uur betreedt zangeres Tessa Belinfante ditzelfde podium voor een huiskamerconcert vol pure, kwetsbare liedjes. En mocht je tóch net ergens anders zijn op dit tijdstip (we kunnen het ons haast niet voorstellen), dan heb je geluk! Want Tessa is om 18.30 uur ook op het centrale podium in The Park te vinden.

The Park

Absoluut het vermelden waard is Leonie Meijer. Naar haar prachtige stem wil je de hele dag blijven luisteren! Om 15.00 uur is ze te vinden in The Park.

The Beach

Als het ergens feest is vandaag dan is het wel op The Beach! Zorg dat je hier in elk geval om 13.30 uur bij Miss Faith vooraan staat. We hebben de voorgaande twee dagen al van haar dj-kwaliteiten mogen genieten en geloof ons: dat wordt dansen!

Om 17.00 uur zorgen de mannen van Kris Kross Amsterdam ervoor dat je hier niet stil kunt blijven staan, om 18.30 uur is leuke presentator Richy Brown zelf aan de beurt en de afsluitende topper hier is DJ Daani. Om 20.00 uur staat ze op het podium van The Beach voor een flinke dosis happiness.

The City

Poeh, waar moeten we beginnen? Het programma in The City staat vandaag bol van de topartiesten! Wat dacht je bijvoorbeeld van de rockers van DI-RECT, zangeres Do of alleskunner Eller van Buuren? Ze zijn vanaf 17.30 uur allemaal te bewonderen op de mainstage van The City.

En dan, als afsluiter der afsluiters: de mannen van Kensington. Ze zorgen gegarandeerd voor een spetterende finale en maken jouw perfecte dagje uit compleet. We kunnen er kort over zijn: GA!

Bekijk hier het hele programma van vandaag. Wil je er last-minute bij zijn? Scoor dan hier de laatste kaarten!