Koop nu kaarten
De perfecte dag van Mark Tuitert

De perfecte dag van Mark Tuitert

Heb je hem al gespot? Mark Tuitert loopt op Share a Perfect Day gewoon in ’t wild rond! Mark motiveert, gaat graag met je op de foto en geniet van de muziek. Is dit misschien de perfecte dag van de snelle schaatskampioen?

Sowieso sport

“Mijn perfect day bestaat in elke geval uit sport, mijn familie en werk, van alle drie kan ik echt ontzettend genieten en ik krijg er energie van. Ik zou ’s ochtends gaan sporten, ’s middags werken, daarna met m’n kinderen spelen en lekker met m’n vrouw uit eten gaan. En ’s avonds gewoon nog meer met m’n kinderen spelen!”

Marks geheim

Mark lijkt er altijd fit, energiek en vrolijk uit te zien. Hoe doet-ie dat toch?

“Ik zit eigenlijk altijd vol positieve energie en ik zorg ervoor dat ik vrolijk word van alles wat ik doe. Daarnaast sport ik veel en ik eet ik graag lekker én gezond. Daarin probeer ik anderen ook te motiveren, want ik weet als geen ander hoe lekker je ervan in je vel kunt zitten. Niet met een belerend vingertje, maar door enthousiast te zijn en dit op een leuke manier te kunnen overbrengen.”

Share a Perfect Day

“De sfeer op Share a Perfect Day is ontzettend goed, de bezoekers hebben het allemaal naar hun zin volgens mij! En er is natuurlijk van alles te doen, van workshops en optredens tot aan lekker eten tot aan sporten. Ik ga graag naar festivals, maar ik zou er zelf niet zo snel gaan sporten haha! Alhoewel, ik hou wel heel erg van goede muziek, en als de muziek goed is wordt er al snel gedanst. En daar wordt iedereen vrolijk van, ik ook!”

Zo veel energie werkt aanstekelijk! Wil je Mark ook in het echt bewonderen? Zorg dan dat je om 16.00 uur in de Magazine Lounge (in The City) bent. Hier vertelt hij over z’n Happy & Healthy mindset.