Koop nu kaarten
De perfecte stylingtips van Fred van Leer

De perfecte stylingtips van Fred van Leer

Als je gister of vandaag in de buurt van The Park was kon je er eigenlijk niet omheen: Fred van Leer steelt hier drie keer per dag de (mode)show, en geeft – gevraagd én ongevraagd – styling advies. Zo ook aan ons!

Comfort is key

Wat trekt Fred het liefst aan op a perfect day?

“Vroeger was ik heel erg van de strak in pak, jasjes en dasjes. Het is belangrijk om er verzorgd bij te lopen, maar ik vind comfort het állerbelangrijkst. Kleding moet vooral lekker zitten! Natuurlijk kan ik, als ik bijvoorbeeld een feestje heb, nog steeds flink uitpakken met m’n outfit. Maar op een perfecte dag draag ik nu het liefst een spijkerbroek, een wit of zwart shirt en sneakers – lekker comfortabel.”

De ultieme festivaloutfit

“Welk weertype het ook is, op een festival kun je er altijd stijlvol bij lopen. Dat is natuurlijk wat makkelijker als de zon schijnt, maar ook als het regent hoeft je outfit geen probleem te zijn. Je hebt tegenwoordig ontzettend leuke regenjassen, investeer daarin. Het regent vaak genoeg in Nederland! Op je hoge hakken een festival bezoeken is extreem onhandig – wat voor weer het ook is. Gewoon niet aan beginnen dus. Ook hier geldt weer: comfort is key.”

Zorg dat het past

Als Fred nog maar één stylingtip mag geven, dan zou dat de volgende zijn:

“Zorg altijd dat je kleding past. Je moet niet proberen om je in een maatje 36 te wurmen als dat ‘normaal ook je maat is’. Een maat zegt zo weinig! Je kleding past goed als het lekker zit, zo makkelijk is het. Oh, en zorg dat je kleding schoon is, dat staat wel zo netjes.”

Benieuwd of Fred jou ook nog wat tips kan meegeven? Hij staat zondag om 12.00, 14.15 én om 16.30 uur in The Park. Zorg dat je erbij bent!