Koop nu kaarten

Programma

Yes: de line-up van Share a Perfect Day is compleet! Check hier alvast de hoogtepunten die je zeker niet wilt missen.

Vrijdag 30 juni

Een vleugje Volendam

Met Jan Smit in the house zitten we Volendam-wise natuurlijk al helemaal goed (hij speelt at The Beach). Maar voor nog meer fun hebben we ook een van z’n beste vrienden, Kees Tol, uitgenodigd op Share a Perfect Day. Hij presenteert het podiumprogramma van The City. Speaking of gezelligheid!

We’re going to Ibiza

Of nee, Ibiza is coming to us! The Vengaboys stappen maar weer eens in hun Venga Airlines en komen naar Hilvarenbeek om een feestje te bouwen voor jou en je vriendinnen!

Moois van Charly

Lekker luisteren en kijk naar Charly. Heel veel meer heb je stiekem niet nodig voor the perfect day. Doe dat dus maar gewoon. Dan komt de rest vanzelf.
> Bekijk het programma van vrijdag 30 juni.

Zaterdag 1 juli

Je nieuwe beste vriendin

Geef maar toe: stiekem willen we allemaal beste vriendinnen worden met leukerd Sanne Hans. Zing keihard mee met Miss Montreal tijdens Share a Perfect Day en heel even ben je het ook echt.

Hallo Winston!

Winston Gerstanowitz is zo’n man die iedereen leuk vindt, zelfs je moeder. Toch? Daarom hebben wij hem ingevlogen om het podiumprogramma van The City te presenteren. Cadeautje! Hij staat er de hele dag, dus kom rustig even kijken hoe leuk hij in het echt is (spoiler alert: héél leuk!).

Dance like everybody’s watching

Dylana Donker heeft bepaald geen last van plankenkoorts. De danseres bijt elke dag het spits af in The City en daarmee is gelijk de toon gezet. Of je nog wat van deze dame kan leren? Jazeker! Tijdens haar disco-, zumba- en hoge hakken-workshop. Nice!
> Bekijk het programma van zaterdag 1 juli.

Zondag 2 juli

Wait, what? Kensington!

Ja, je lees het goed. Tijdens Share a Perfect Day kun jij gewoon genieten van de grootste band van Nederland: Kensington! Laat je meeslepen met hun megahits en je gaat zeker weten met een buik vol vlinders weer naar huis.

Voor de echte Di-rect fan

Veroverde Di-rect direct jouw hart toen ze in 2001 hun allereerste single uitbrachten? Dan móét jij erbij zijn op zondag 2 juli. Op die speciale dag zie je én Di-rect in vol ornaat én Tim Akkerman, de eerste zanger van de band! De heren zijn vlak na elkaar geprogrammeerd op podia die heel dicht bij elkaar zijn. You’re welcome.

Kleren maken de vrouw

En toevallig is het een mán die jou en je zus of je beste vriendin een stylinglesje cadeau doet. Niet zomaar een man hoor, nee dé stylingkoning van Nederland, Fred van Leer, leert jullie de trucjes die elke vrouw moet kennen om er tiptop uit te zien!
> Bekijk hele programma van zondag 2 juli.