Koop nu kaarten
Share a Perfect Day = feest voor foodies!

Share a Perfect Day = feest voor foodies!

Op het gemiddelde festival kun je tegenwoordig gelukkig wel wat meer eten dan alleen maar friet – al is een patatje op z’n tijd stiekem wel heel lekker… Share a Perfect Day gaat nog een stapje verder als het om eten gaat: het is hier een ware food heaven.

De hele dag ontbijten

Wanneer je ontbijt vanochtend uit een droge boterham met pindakaas bestond, gaat er een (ontbijt)wereld voor je open op het festivalterrein. Wie had ooit gedacht dat er zo veel veel verschillende soorten yoghurt bestaan? We kunnen er één ding over verklappen: ze smaken allemaal heerlijk! Maar ook het verse brood, de granola, fruitsalades en smooothies mag je eigenlijk niet missen… Dat wordt de hele dag door ontbijten, zó vervelend 😉

Lekker zoet

Slalommend tussen de chocoladerepen, versgebakken koeken en fruitsnoepjes kun je verschillende soorten ijs testen – met groente, extra eiwitten of cookie dough? Je vindt ze allemaal op de boulevard. Ook aan liefhebbers van churro’s, donuts en taartjes is gedacht. Kopje (ijs)koffie erbij en snoepen maar.

Vegavrienden

Natuurlijk is er ook aan de vegetariërs onder ons gedacht. Verspreid over The Park, The City, The Beach en The Country vind je verschillende mogelijkheden om ook zonder vlees of vis heerlijk te kunnen eten. Wij noemen toastjes met vega’vlees’, smakelijke burgers en lekker veel groenten. Ook kun je allerlei verschillende soorten hummus proeven. Graag gedaan!

Say cheese

Je hebt kaas en je hebt kaas. En op Share a Perfect Day vind je héél veel kaas. Yum! Of je nu dol bent op geitenkaas, schimmelkaas, een stukje kaaspizza of zelfs een heel kaasplankje: er is voor bijna elke kaassoort wel een shop. Hadden we al gezegd dat je best met een lege maag kunt langskomen?

Van ontbijt tot borrel en lunch tot diner: op Share a Perfect Day blijf je de hele dag proeven van al het lekkers. Begint je maag al te rammelen? Kom gezellig langs! En… eet smakelijk alvast.