Koop nu kaarten
“Share a Perfect Day is juist leuk voor mannen!”

“Share a Perfect Day is juist leuk voor mannen!”

Niemand minder dan zanger en rasentertainer Jaap Reesema had de eer om gister het podium At The Beach te openen. Hoe ziet zijn perfecte dag eruit? En waarom moeten vooral mannen ook deze kant op komen? Jaap vertelt!

A Perfect Day volgens Jaap Reesema

“Op een mooie dag pak ik het liefst de boot en ga ik varen op de Loosdrechtse plassen. Daarna wil ik gezellig eten met vrienden en misschien bezoek ik ’s avonds nog een feestje. Share a Perfect Day komt al aardig in de buurt van zo’n perfecte dag! De zon schijnt, dit festivalterrein is geweldig, er is een strand, veel water en bomen en er is overal lekker eten en drinken te krijgen.”

Maar dé reden waarom je even een bezoekje moet brengen aan Share a Perfect Day is volgens Jaap toch wel de muziek: “Je kunt topartiesten zien voor een prikkie! Wat denk je van optredens van Guus Meeuwis, DI-RECT of Kensington? En laat ik vooral Jaap Reesema niet vergeten, haha! Maar zonder gekkigheid, het is echt een leuk festival. Ook, of misschien júist wel voor mannen. Goeie muziek, lekker eten en bijzonder veel vrolijke vrouwen: dat klinkt toch als een perfecte dag?”

Goed nieuws, je kunt vandaag en morgen ook nog genieten van Jaap. Koop hier je kaartje en zorg dat je om 16.00 uur bij het podium At The Beach bent. Dat wordt dansen!