Koop nu kaarten
Sourcy heeft de smaak te pakken

Sourcy heeft de smaak te pakken

Een fijne dorstlesser mét smaak, zonder suikers en calorieën die ook nog eens 100% natuurlijk is. Onmogelijk? Nee hoor, kom maar proeven in de stand van Sourcy tijdens Share a Perfect Day.

Oerhollands

Wist je dat Sourcy mineraalwater wordt gewonnen in Nederland? Het verfrissende water is 1250 jaar geleden gevallen op de Utrechtse Heuvelrug en ligt inmiddels op 130 meter diepte verstopt. In Bunnik wordt het water verzameld en jij kunt ervan genieten op slechts 80 km verderop tijdens Share a Perfect Day in Hilvarenbeek. Verser dan vers.

Sourcy heeft smaak

Het mineraalwater van Sourcy is vol karakter. En het water met een smaakje is helemaal onweerstaanbaar. Kies uit verfrissend citroen, framboos, grapefruit of de verkoelende smaak komkommer en zeg zelf maar wat je favoriet is. Bevalt dat vleugje fruit je wel? Dan ben je vast ook benieuwd naar Sourcy Fruit: heerlijk sprankelend mineraalwater met puur fruitsap. Lekker zoet en met maar weinig calorieën. Ook aan de kinderen is gedacht. Speciaal voor hen heeft Sourcy Water met een Fruitsmaakje. Je leest het goed: binnenkort gaan jouw kinderen zelf om water vragen!

Kom langs bij de stand van Sourcy tijdens Share a Perfect Day op 30 juni, 1 of 2 juli en ontdek de heerlijke smaakjes van Sourcy zelf!